Категория: Инженерна графика и Техническо документиране
Рецензент: Александър Кънчев
Страници: 132
Цена (лв.): 15 лв.
ISBN: 978-619-7349-10-8
Библиотека: Тонекс-2000 ЕООД
Година: 2019

Брой преглеждания: 1085

  5 / 1
Лошо Супер 

Анотация

Настоящето ръководство за упражнения по „Инженерна графика и техническо чертане“ е предназначено за студенти в първи курс на  Технически университет - Варна от факултети:

Машинно-технологичен факултет  (МТФ),

Корабостроителен факултет  (КФ),

и има за задача да ги напътства и подпомага при изпълнение на курсовите задачи от програмата на дисциплините: „Инженерна графика и техническо чертане“  и  „Инженерна графика“.

В ръководството са дадени теоретични пояснения, стандартни изисквания, методически указания и варианти за самостоятелна работа на студентите.

Представени са правила за проектиране, означаване, записване, кодиране и др. съгласно Българските държавни стандарти (БДС), Европейските норми (EN) и Международната организация по стандартизация – ISO.

Ръководството може да се ползва и от студенти в по-горни курсове като справочна литература при подготовка на курсови проекти, както и от специалисти в практиката за подпомагане и разработване на редица инженерни проекти.

Авторите с благодарност биха приели всички препоръки и забележки на колеги и студенти с цел подобряване качеството на ръководството.

Дата на въвеждане:
FaLang translation system by Faboba